Praat mee over de uitdagingen van werkkapitaalbeheer
 
Controllers worstelen vaak met vragen als "Hoe krijg ik medewerkers van andere afdelingen in beweging?" of "Hoe beïnvloed ik het gedrag van mijn collega’s?" In de Virtual Expert Session ‘De vergeten schakel van werkkapitaalbeheer’ bespreken we de pijnpunten van de controller rond de optimalisatie van de cashflow.

Naast het delen van onze inzichten en ervaringen geven we je tevens een aantal praktische handvatten. In het tweede deel van de sessie bespreken we graag jouw ervaringen rondom dit topic.

De sessie wordt begeleid door Menno Jansen, specialist Werkkapitaalbeheer bij TriFinance en vindt plaats op vrijdag 16 oktober van 13.00 - 14.00 uur. Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan, want vol is vol!
 
 
 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 
 
 
 

Disclaimer

  • Voor elke sessie geldt er een maximum van 10 deelnemers om iedereen voldoende tijd te geven om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Bij veel animo, zullen we zo snel mogelijk een extra sessie organiseren. 
  • Aangezien we tijdens deze sessies de deelnemers de mogelijkheid willen bieden om vrijblijvend te discussiëren en vragen te stellen, zullen commerciële profielen en/of concullega's de toegang worden ontzegd.
  • Bovenstaande informatie is noodzakelijk voor de organisatie van de sessie en om u de details van de meeting toe te kunnen sturen. Deze informatie zal niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden, tenzij u aan heeft gegeven contact te willen hebben met één van onze experts. Lees hier onze privacy voorwaarden
    .
 
 
 
 
  TriFinance  
 
 
  TriFinance